inspiráció

20 DIY kihívás a nyárra 4. rész

Márciusban indítottam el 30 DIY kihívásomat (30 nap alatt 30 kreatív ötletet mutattam be Nektek), amit nagyon sokan követtetek és szerettetek, így arra gondoltam, hogy nyárra a vakáció idejére is hozok egy hasonló 20 napos kihívást.

Ha épp nem jártok táborba és nyaralás sincs tervben, akkor tökéletes “unaloműző” lehet egy-egy nyári tematikájú kreatív alkotás elkészítése akár tesókkal, barátokkal vagy szüleitekkel együtt.

A kihíváshoz készített videókat YouTube-on találjátok meg: 10 videó készült a Merj alkotni csatornára, 10 videó pedig az Inspirációk Csorba Anitától csatornára.

Megjelent az utolsó 5 alkotás is:

#16 Cica kavics – Egy egyszerű kavics, színes akrilfestékek és egy kreatív ötlet. Csupán ennyi szükséges ahhoz, hogy elkészítsd ezeket az aranyos cicás dekorációkat. Próbáld ki minél több mintával, majd ajándékozz belőle barátaidnak, családtagjaidnak. 🙂

#17 Boho-chic képtartó – Örökítsd meg a nyár legjobb pillanatait ezzel az extra menő boho-chic stílusú képtartóval.

#18 Puzzle fülbevaló – Puzzle darabjaim egyszer már “új funkciót kaptak” nyaklánc formájában – ezt továbbgondolva pedig életre keltek puzzle fülbevalóim. A formák és színek itt is a képzeletedre vannak bízva, kísérletezz bátran.

#19 Titkos unikornis doboz – Egy apró dobozka, amiben senki nem sejti, milyen kincsek “bújtak meg”. Te mit rejtenél el benne?

#20 Karton kaktusz – Az újrahasznosítás jegyében hoztam ezt a kreatív ötletet, amit akár az Inspibox dobozából is el tudtok készíteni. Tökéletes kiegészítője lesz a szobádnak akkor is ha nincs elég fény egy igazi növény nevelgetéséhez de akkor is ha csak simán elfelejtenéd meglocsolni. 🙂

Sajnos máris a 20 DIY kihívás végére értünk. Hogy tetszett ez a kihívás? Szerettétek? Ha szívesen látnátok még ehhez hasonló kreatív videókat akkor írd meg nekem és iratkozz fel a fent említett YouTube csatornákra.

Az alapanyagok most is egyszerűek, legtöbbjük otthon is fellelhető, de összeállítottunk hozzá egy limitált kiadású Inspiboxot – 20 DIY az Inspiboxban néven. Ez lényegében a 3.0 továbbfejlesztett változata: az alap box egészült ki egy 20 DIY-os csomaggal. Keressétek webshopomban a Shop fül alatt!

Jó alkotást kívánok mindenkinek,

Anita

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük