inspiráció

Vadonatúj Vissza a suliba ötletek

5 perces DIY kihívás videóim mindig nagy sikernek örvendenek, így gondoltam egyet és a Vissza a suliba ötletek egy részét e kihívás keretein belül készítettem el.

Az első kreatív alkotás egy uzsonnás táska díszítése volt textilfilcek segítségével. A pitypangmintát egyszerű fekete vonalakkal és az ujjbegyeimre felvitt színekkel alkottam meg. Szerintem nincs olyan aki ne tudná megcsinálni ezt a csodás mintát, próbáljátok ki!

Másodikként egy tolltartót készítettem, 3 különböző állatfigurával. Válasszátok ki kedvenc állataitokat, ha kell inspirálódjatok Pinteresten, majd fogjatok bele a rajzolásba. Ne aggódjatok, az alkotásokat nem tudjátok elrontani, hiszen tökéletes alkotás nincs – bátran kísérletezzetek! 🙂

Az utolsó kihívás volt talán a legnehezebb: egy egyszerű füzetborítót díszítettem egy közel sem egyszerű rajzos technikával. Nézzétek meg videómat és ismerkedjetek meg Ti is a zentangle-lel. Extrán aprólékos munka, amihez rengeteg türelem kell, de úgy gondolom hogy a végeredményt látva megéri rászánni az időt az elkészítésre.

Tippeljétek meg, hogy a háromból hány alkotást tudtam teljesíteni ez alatt a rövid idő alatt, majd nézzétek meg a teljes videót. A kihívás alatt csak és kizárólag a Suli Inspibox alapanyagait használtam. Ha Ti is szeretnétek egy saját boxot, akkor kattintsatok ide, és látogassatok el webshopomba!

Másik videómat azoknak ajánlom, akik szeretik a Vissza a suliba ötleteket, a hamburgert és a sültkrumplit. Hogy hogyan függ össze ez a két dolog? Úgy, hogy “EHETŐ” alkotásokat készítettem.

Elsőként egy sültkrumplis ceruzatartót alkottam, amihez jó sok ceruzára, illetve kartonra lesz szükségetek. A ceruzákat (amennyiben nem találtok sárga színűeket) narancssárga akrilfestékkel varázsolhatjátok át sültkrumpli darabokká, majd egy piros kartont kivágva és összeragasztva megkapjátok a krumpli dobozát is.

Hamburgeres ceruzavéget is készítettem dekorgumik segítségével, ami igazán egyedivé tesz bármilyen íróeszközt. Mi hozhatna ennél jobban szerencsét dolgozatíráskor, mint egy ilyen egyedi kiegészítő? 😉

Hamburgerből úgy gondolom sosem elég, így a harmadik ötlet egy hamburgeres könyvjelző. Ehhez is színes dekorgumikra lesz szükségetek, amiből felépítitek a burgeretek megfelelő rétegeit.

A videóban mutatok egy nagyszerű ötletet arra is, hogy a törött zsírkrétáidat hogyan hasznosíthatod újra egy rágócsomagolás segítségével. Mindenképp nézd meg a videót! 🙂

Nektek melyik volt a kedvencetek az idei ötletek közül, melyik az amelyiket a legszívesebben elkészítenétek? Ha megvalósítjátok valamelyiket, mindenképp töltsetek fel róla képet Instagramra #merjalkotni hashtaggel és jelöljetek meg rajta engem is (felhasználónevem: csorbaanita).

Kellemes készülődést a tanévkezdésre és használjátok ki még a nyarat, szervezzetek sok programot és alkossatok sokat! 🙂

Anita

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük