inspiráció

Őszi dekorációs ötletek

Lassan vége az indián nyárnak és beköszönt az “igazi” ősz. Ilyenkor a legtöbben nem vágyunk semmi másra mint hogy bekuckózhassunk a takaró alá egy jó könyvvel vagy megnézhessünk egy filmet csak ne kelljen kimenni a hidegbe.
Hogyan csalogassuk be ilyen esetben lakásunkba a vidámságot és jókedvet? Mivel mással mint vidám, színes dekorációkkal amit mi magunk készítettünk – raadásul így szuper elfoglaltságot is találunk a hideg estékre. 🙂

Tavaly forgattam Nektek egy őszi dekorációkról szóló videót, amit nagyon szerettetek, így idén is készítettem ilyen témájú videókat. Nézzük meg belőlük kedvenceimet:

Őszi dekorációs ötletinvázió

Az teljes otthonülés elkerülése érdekében szuper ötlet lehet egy őszi bakancslista készítése, ami a lakás központjában elhelyezve biztosan motiválni fog céljaid elérésében.

Az igazi őszi kuckózós hangulat eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő hangulatvilágítás, amit egy egyszerű mécsestartó festésével igazán egyedivé varázsolhatsz. Ha nem szívesen hagysz égve gyertyát a lakásban, akkor tökéletes megoldás lehet egy-egy izzósor elhelyezése az üvegekben.

A legcukibb Őszi dekorációs ötletek!

Ha ősz, akkor szinte mindenkinek eszébe jut a halloweeni időszak, ami hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ha Te is szereted a hangulatát, de mégsem szeretnéd kidekorálni az egész lakást, akkor készíts parafadugók segítségével tökfigurákat, amik az ebédlőasztal kiváló díszei lesznek.

A legjobb Őszi Dekorációk 5 PERC ALATT!

Már-már visszatérő vendégek videóimban a baglyok. Miért is ne lennének? Szuper aranyosak és nekem valahogy mindig az őszi időszakot juttatják eszembe. Készítettem filcanyag segítségével asztaldíszeket, illetve díszpárnát is. Kedvencem az idei vidóban szereplő kép, amit ráadásul 5 perces DIY kihívásom keretein belül készítettem el. Nem lesz szükséged másra csak egy falapra, két kavicsra, egy faágra, ragasztópisztolyra, ecsetekre és akrilfestékekre. A végeredmény igazán különleges lesz, művedet pedig használhatod képként vagy ajtódíszként is.

Használjátok ki a maradék jó időt, kiránduljatok sétáljatok nagyokat, hideg esős idő esetén pedig alkossatok, kreatívkodjatok az otthon melegében, díszítsétek ki együtt a lakást! 🙂

 

Szép, kreatív napot,
Anita

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük