alkotások

Könyvmolyok figyelem!

Aki igazán szeret olvasni az pontosan tudja, hogy könyvjelzőkből sosem elég. Vagy azért mert párhuzamosan több könyvet olvasunk vagy azért mert folyton elhagyjuk őket, illetve elhasználódnak.

Mostani blogomban összegyűjtöttem eddigi könyvjelzős ötleteimet, videóimat, így biztosan lesz miből szemezgetni.
Akik nem falják az olvasnivalókat azok is tartsanak velem, hiszen ezeket a könyvjelzőket a suliban is tudjátok hasznosítani! 🙂

Elkészítésükhöz első videómban papírt, farmeranyagot és borítékot használtam. A színes papírból origami technikával készítettem a lap sarkára helyezhető könyvjelzőt, ami a suliban arra is jó, hogy megakadályozza a tankönyvek szélének gyűrődését. Ha nem szeretsz origamizni akkor ugyanezt elkészítheted egy bortékból is ha levágod annak sarkát.
Egy használt farmeranyag és ragasztópisztoly segítségével elkészítheted ezeknek a tartósabb változatát is, próbáld ki ezt is!

Második videómban újabb 3 ötlettel jelentkeztem: kartonpapírból édes nyuszis jelölőt csináltam, megmutattam hogyan tudsz egyszerűen pamutgombolyagból pompomot készíteni, illetve spatulából díszes könyvjelzőt.

Tavaly MERJALKOTNI csatornámra is felkerült egy videó, amiben halloweeni könyvjelzők készültek. Csinálhatsz félelmetes, kedves vagy bolondos halloweeni “szörnyet” is, a képzeletedre van bízva.

Idén Firkáljunk együtt videóm keretein belül mutattam 5 különböző könyvjelzőt, ami mellett az akvarell festés technikáit is megtanulhattátok. Ha kíváncsiak vagytok ezekre az alaplépésekre, akkor mindenképpen nézzétek meg a teljes videót:

Neked melyik ötlet a kedvenced? Készítsd el, majd töltsd fel Instagramra #merjalkotni hashtaggel, ezzel is inspirálva másokat!

Jó alkotást kívánok,

Anita

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük