alkotások, inspiráció

Készítsük el együtt Magyarország legnagyobb kreatív alkotását!

Az alkotás, valamint mások inspirálása olyan kreatív munka, ami mellett mernünk kell nagyot álmodni. Mindennapi életem és munkám során folyamatosan megvan erre a lehetőségem, így született meg a már címben olvasható ötlet: Készítsük el együtt Magyarország legnagyobb kreatív alkotását!

Pár hónappal ezelőtt rajzoltam egy végtelenségig egymásba illeszthető puzzle alapot, amit feltöltöttem webshopom ingyen letölthető anyagai közé és kértem hogy rajzoljátok meg, színezzétek ki kedvetek szerint.

Szeretnék elkészíteni egy hatalmas, ezer (igen, 1000!!) darabból álló óriási kreatív puzzle képet a Ti segítségetekkel, amit Budapest egyik ikonikus helyszínén szeretnék kihelyezni.

Hatalmas örömmel töltött el, amikor pár nappal ezelőtt megláttam mennyi levelet tartogatott a postafiókom és hogy mennyien készítették el ezt a puzzle színezőt. Hoztam is Nektek egy kisebb válogatást, inspirálódjatok belőle:

Ha te is kedvet kaptál és szívesen részt vennél a “közös alkotásban”, akkor töltsd le a puzzle alapot webshopomból IDE kattintva, nyomtasd ki, rajzolj rá, színezd ki és add fel nekem postán a Budapest, 1701, Pf 105. címre.

Köszönöm szépen mindenkinek aki küldött színezőt, várom a többi alkotást is! 🙂

Anita

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük