alkotások

Gyereknapi alkotóműhely

Elég rég volt már alkotóműhelyünk – az utolsó tavaly decemberben Mikuláskor került megrendezésre – és őszinte leszek, már nagyon-nagyon hiányzott. A tavalyi évben havi rendszerességgel tartottunk tematikus alkotóműhelyeket, amikről mind láthattatok videót YouTube csatornámon, idén azonban szerettünk volna egy sokkal nagyobb volumenű rendezvényt szervezni.

Úgy gondoltam, hogy nincs is erre jobb időpont, mint a gyereknapot megelőző szombat, amikor is az Esernyős – Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pontban alkottunk egyszerre 50-en!

Hogy mit készítettünk? Egyszerű falapokat díszítettünk nyári tematikában rajzolós – akvarell festős technikával, úgy, hogy előtte egy puzzle színezőre terveztük meg az elkészítésre váró mintákat. Ezekkel a végtelenségig összeilleszthető puzzle színezőkkel szeretném elkészíteni Magyarország legnagyobb alkotását, aminek akár Ti is a részesei lehettek! Ehhez semmi mást nem kell tennetek, csak ellátogatni a csorbaanita.hu oldalra, ahol a shop fül alatt ingyenesen letölthető színezőket találtok, köztük a puzzle színezőt. Ha kinyomtattátok a kirakóst egy A4-es oldalra, akkor indulhat az alkotás: színezz, rajzolj, fess bármi kreatívat, majd add fel nekem postán a Budapest, 1701, Postafiók 105. címre.

A tervezés után elkezdtük elkészíteni szobadekorációs díszeinket, és ahogy a videóban is láthatjátok rengeteg vidám nyári alkotás készült. A legnépszerűbb minta a kaktusz, dinnye, flamingó illetve az ananász volt – gyönyörű művek születtek, szerintem mindegyik tökéletes kiegészítője lesz gazdáik szobájának.

Egy hatalmas álom vált ezzel valóra, hogy ennyien alkothattunk együtt, én nagyszerűen éreztem magamat. Hatalmas élmény volt érezni azt a rengeteg alkotó energiát amivel érkeztetek, nagyon köszönöm, hogy eljöttetek! 🙂

Augusztus elején tervezek egy ‘vissza a suliba’ tematikájú rendezvényt is, ha szeretnétek rajta részt venni, figyeljétek Facebook oldalamat, Instagramomat, illetve Youtube csatornámat, hogy semmiképp se maradjatok le róla. Addig is merjetek alkotni! 🙂

Anita

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük