inspiráció

2019 – új év, új célok

[vc_row][vc_column][vc_column_text]A legtöbb ember az újév alkalmával rengeteg dolgot fogad meg. Hogy miért van ez? Mert alapjáraton mindenki törekszik a jobbra, és igyekszik fejlődni, hogy az élet adott (a nagyravágyók egyszerre minden) területén egyre jobban teljesítsen. 

Ezzel mi sem vagyunk másképp az Inspirációk Médiánál, hiszen nap mint nap azon dolgozunk hogy igényes és kreatív tartalmakat gyártsunk Nektek. Ez idén sem lesz másképp, rengeteg változásra, fejlődésre és izgalmas projektre készülünk. Többek között szeretnénk kicsit frissíteni Facebook, illetve Instagram megjelenéseinket, és a rengeteg online tartalom mellett még nagyobb hangsúlyt fektetni az offline térre is. Hogy ez mit jelent pontosan? Annyit megsúgok, hogy még több rendezvényt illetve vidéki közönségtalálkozókat. 😉 És ha mindez nem lenne elég webshopomban is rengeteg új termékkel találkozhattok majd, remélem mindegyiket szeretni fogjátok és általuk még több kreativitást csempészhetek a hétköznapjaitokba.

Mi ezekkel a “fogadalmakkal” indulunk neki az új évnek és szeretnénk Nektek is eredményekben és sok-sok alkotásban gazdag új évet kívánni! 🙂

Anita és az Inspirációk csapata[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük