inspiráció

Webshop hírek

Úgy gondoltuk, hogy mostani blogbejegyzésünkben beszámolunk Nektek egy kicsit webshopunkról, a már „kimenő”, illetve a legújabb termékeinkről.

Sokan tudjátok (Instagram sztoriban megosztottam), hogy Slime Inspiboxunkból az utolsó pár darabot láthatjátok a virtuális polcokon, így ha Ti is szeretnétek egyet magatoknak, akkor érdemes lecsapni rá, pár nap múlva biztosan el fog fogyni. Slime ragasztónkból még ezután is tudtok majd vásárolni, de abból is csak korlátozott számban!
Tart még akciónk, miszerint az október 15-ig leadott Inspibox 2.0, illetve Slime Inspibox rendelések mellé ajándék szörnyecskét küldünk, amennyiben vásárláskor használjátok a #szörnyenjó kuponkódot.

Megsúgjuk, hogy készülünk egy újabb, igazán különleges Inspibox-szal a Slime kiadás helyére, de hogy pontosan mi lesz az, azt még nem áruljuk el. Figyeljétek a webshopot! 😉

Már csak „kettőt kell aludni”, és október 5-től, péntektől leadhatjátok előrendeléseiteket az Inspirácós Napló második, bővített kiadására. Az első csomagokat október 15-én, hétfőn fogjuk feladni. Ha szeretnéd elsőként Te megpillantani, illetve megvásárolni ezt az új verziót, akkor gyere el október 12-én pénteken, budapesti könyvbemutatómra, ami a Kazinczy utca 12. szám alatt, este 18.00-tól kerül megrendezésre. Mindenkit partifalatokkal, üdítővel, és extra jókedvvel várunk!

Gyertek el minél többen, várunk Titeket sok szeretettel!

2 thoughts on “Webshop hírek

  1. Szremkó Magdolna szerint:

    Sajnos nem vagyok budapesti,-egyébként örömmel elmentem volna! Sok sikert!

  2. Szremkó Magdolna szerint:

    Várom a köv. blogot,-s a beszámolót a könyvbemutatóról!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük