alkotások

30 DIY kihívás

Az Interneten manapság sokféle kihívás terjed (első sorban sporttal és étkezéssel kapcsolatosak), azonban kreatív alkotásra ösztönzővel nem igazán találkozhatunk. Egy hirtelen ötlettől vezérelve megálmodtam a 30 napos DIY kihívást, ahol 30 nap alatt 30 ötletet mutatok be Nektek.

Az alapanyagok egyszerűek, legtöbbjük otthon is fellelhető, viszont összeállítottunk hozzá egy limitált kiadású Inspiboxot – 30 DIY INSPIBOX néven – , amiben minden szükséges eszköz megtalálható.

Nézzük, mire lesz szükséged a “közös” alkotáshoz: olló, maradék farmeranyag, színes fonal és egy nagy adag alkotó kedv. Mi az amit ezen felül be kell szerezned (és amit a boxban megtalálsz)? Filc anyagok, vásznak, mágnesek, színes kartonok, mozgószemek, dekortapasz, ecsetfilc csomag, füzet, cserép, üvegkavicsok, pompomok, égősor, falap, parafa dugók, fonal gombolyag, ragasztópisztoly, sablon, és még sok egyéb (a weboldalon megtaláljátok a pontos terméklistát).

Tartsatok velem és csatlakozzatok a kihíváshoz, hiszen ez egy remek lehetőség a közös alkotásra – családoddal, barátaiddal együtt is készítheted őket, szuper kikapcsolódás lesz! Ha elkészítitek a dekorációkat, mindenképpen töltsetek fel róla képet Instagramra #merjalkotni hashtaggel!

Gyertek, éljük át együtt az alkotás örömét, nap mint nap! Kezdés március 18-án! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük