Újítások

Év elején a 2019-es célkitűzéseim között szerepelt, hogy webshopomban a már megszokott minőségben és igényességgel, minél több, és minél változatosabb termékeket mutassak be Nektek. Még csak március van, de azt hiszem eddig kiválóan tartom magamat ehhez a kis fogadalmamhoz, hiszen mostanra egy új Inspibox-szal, illetve több kreatív alkotó dobozzal/szettel bővült a kínálatunk. De nézzük is mik ezek a termékek:

Pinata készítő dobozom nagyon népszerű volt, villámgyorsan lecsaptatok rá, de hát ki ne szeretne egy ilyen szuper aranyos láma gazdája lenni? Ez a papírból készült cukiság színes kelléke lehet egy születésnapi partynak vagy lánybúcsúnak. Az elkészítésénél az a legjobb mozzanat, amikor apró ajándékokkal, cukorkákkal kell megtölteni a figurát.

Következzen a pompom szekció: ha Te is mindig megcsodálod ezeket a látványos kiegészítőket, akkor Pompom készítő -, illetve DIY pompom állatos dobozunk segítségével elmerülhetsz a színes pompik világában és a folyamat részleteiben. Az első doboz tartalmából szőnyeget, fali dekorációt, kispárnát vagy akár diy koszorút készíthetsz, míg a másodikból elkészítheted kedvenc állatodat.

Az Inspibox család legújabb tagja a limitált kiadású 30 DIY Inspibox, ami egy szuper kihíváshoz tartozik: 30 nap alatt, 30 ötletet mutatok meg. Ebben a boxban, az ehhez szükséges eszközöket találod meg, otthon már csak a legalapvetőbb alapanyagokat kell előkészítened: ceruzát, ollót, maradék farmeranyagot, illetve színes fonalat. Csatlakozz te is a kihíváshoz, még nem maradtál le róla, március 18-án startolunk! Iratkozz fel e-mail címeddel akkor is, ha otthon gyűjtöd össze az alapanyagokat, ugyanis naponta küldöm az aktuális kihívás részleteit és elkészítési módszereit videós formában.

Ha március, akkor tavasz, ha pedig tavasz akkor “Hello tavaszi dekorációk”! Csibe készítő szettünkkel, illetve Világító tojás dekorációnkkal mi már gőzerővel készülünk a Húsvéti Ünnepekre. Előbbivel megtervezheted, majd elkészítheted színes modellező gyurmák segítségével saját karakterű csibédet. Utóbbi szettünk segítségével egyedi világító tojás díszeket tudsz készíteni, amik biztosan megkoronázzák az ünnepi asztalt.

Következő termékem egy – a Youtube csatornámon induló – videósorozathoz köthető, mégpedig a Hogyan rajzolj? sorozathoz. Az első részben azt mutattam meg, hogyan tudtok élethű szemet rajzolni, azonban a szép rajzhoz elengedhetetlen a jó minőségű alapanyag. Ezért került fel webshopomba egy Kezdő rajzkészlet, ami tartalmaz egy Faber-Castell Goldfaber grafit szettet, 2H, HB, B, 2B, 4B, 6B keménységben, egy fém ceruzahegyezőt, illetve egy radírt. Az alkotáshoz papírra is szükség van, így a csomagba került egy A5 méretű, 30 papírlapból álló füzet is. Ezeket a kincseket pedig mi más, mint a kedvenc szívecskés tornazsákunk rejti magában.

Blogom végére az irodában dolgozók abszolút kedvencét hagytam, méghozzá az űrlény szettet, amivel életre keltheted a képzeleted univerzumát, igazi marslakócskákkal és bolygókkal. A legjobb az egészben, hogy saját magad készítheted el és rendezhetsz be egy új világegyetemet. Rég láttunk ennyire aranyos terméket, mindenképp nézzétek meg!

Remélem mindenki megtalálja a számára legkedvesebb, legizgalmasabb terméket, amiben örömét leli, ha pedig nem, akkor se csüggedjetek, rengeteg újdonsággal készülök Nektek az elkövetkezendő hónapokban is, így érdemes figyelgetni a virtuális polcokat.

Jó nézelődést! 🙂

Anita

Szólj hozzá a bejegyzéshez

tizenhét − tizenkettő =