inspiráció

Újítások

Év elején a 2019-es célkitűzéseim között szerepelt, hogy webshopomban a már megszokott minőségben és igényességgel, minél több, és minél változatosabb termékeket mutassak be Nektek.

Pinata készítő dobozom nagyon népszerű volt, villámgyorsan lecsaptatok rá, de hát ki ne szeretne egy ilyen szuper aranyos láma gazdája lenni? Ez a papírból készült cukiság színes kelléke lehet egy születésnapi partynak vagy lánybúcsúnak. Az elkészítésénél az a legjobb mozzanat, amikor apró ajándékokkal, cukorkákkal kell megtölteni a figurát.

Hogyan rajzolj? sorozathoz. Az első részben azt mutattam meg, hogyan tudtok élethű szemet rajzolni, azonban a szép rajzhoz elengedhetetlen a jó minőségű alapanyag. Ezért került fel webshopomba egy Kezdő rajzkészlet, ami tartalmaz egy Faber-Castell Goldfaber grafit szettet, 2H, HB, B, 2B, 4B, 6B keménységben, egy fém ceruzahegyezőt, illetve egy radírt. Az alkotáshoz papírra is szükség van, így a csomagba került egy A5 méretű, 30 papírlapból álló füzet is. Ezeket a kincseket pedig mi más, mint a kedvenc szívecskés tornazsákunk rejti magában.
Következzen a pompom szekció: ha Te is mindig megcsodálod ezeket a látványos kiegészítőket, akkor Pompom készítő -, illetve DIY pompom állatos dobozunk segítségével elmerülhetsz a színes pompik világában és a folyamat részleteiben. Az első doboz tartalmából szőnyeget, fali dekorációt, kispárnát vagy akár diy koszorút készíthetsz, míg a másodikból elkészítheted kedvenc állatodat.

Blogom végére az irodában dolgozók abszolút kedvencét hagytam, méghozzá az űrlény szettet, amivel életre keltheted a képzeleted univerzumát, igazi marslakócskákkal és bolygókkal. A legjobb az egészben, hogy saját magad készítheted el és rendezhetsz be egy új világegyetemet. Rég láttunk ennyire aranyos terméket, mindenképp nézzétek meg!

Remélem mindenki megtalálja a számára legkedvesebb, legizgalmasabb terméket, amiben örömét leli, ha pedig nem, akkor se csüggedjetek, rengeteg újdonsággal készülök Nektek az elkövetkezendő hónapokban is, így érdemes figyelgetni a virtuális polcokat.

Jó nézelődést! 🙂

Anita

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük